“Za smer živilstvo in prehrana sem se odločila zaradi izrednega zanimanja nad kemijo živil, postopki predelave, prehransko vrednostjo in mikrobiologijo živil. Biotehniška fakulteta me je še posebej pritegnila zaradi prijaznih, preprostih in nevzvišenih ljudi (pa naj bodo to študenti, profesorji ali asistenti) ter poudarka na praktične vsebine.”
Študijski program | Razpisana mesta | Prijave | Omejitev 2020/21 |
Gozdarstvo | 40 | 40 | Brez omejitve, min. za 2. in 3. željo je 43 |
Kmetijstvo – agronomija in hortikultura | 75 | 42 | Brez omejitve |
Kmetijstvo – živinoreja | 45 | 35 | Brez omejitve |
Lesarsko inženirstvo | 60 | 34 | Brez omejitve |
Biologija | 70 | 86 | Omejitev, min. je 75,5 |
Biotehnologija | 50 | 87 | Omejitev, min. je 84,5 |
Gozdarstvo in obnovljivi gozdni viri | 40 | 34 | Brez omejitve |
Kmetijstvo – agronomija | 60 | 29 | Brez omejitve |
Kmetijstvo – zootehnika | 45 | 17 | Brez omejitve |
Krajinska arhitektura | 30 | 41 | Omejitev, min. je 58,51 |
Lesarstvo | 45 | 6 | Brez omejitve |
Mikrobiologija | 50 | 74 | Omejitev, min. je 82,5 |
Živilstvo in prehrana | 70 | 91 | Omejitev, min. je 71 |
Kontaktni podatki:
Naslov: Jamnikarjeva ulica 101, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 320 3000
E-pošta: info@bf.uni-lj.si
Spletna stran: http://www.bf.uni-lj.si/